Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

bukan kau lhaa wey :)
Wednesday, 20 July 2011 | 00:02 | 0 ChickyCherry


Blog niy khas untuk kau , my Dearest BestFriend ,

wey , kau dah salah faham niy .. aku pon tak taw lhaa macam mane kau boleh terase dgn blog yg aku tulis hari tuhh .. hmm , keyy lhaa meh sini aku citekan hal sebenarnye okey .. lepas kau bace niy , aku harap kau tak salah faham lagi okeyyhh ??

To >> Muhammad Afif ,
wey , bukan kau sorang kawan aku , bukan kau sorang jea yang taw blog aku , bukan kau sorang yang boleh bace blog aku dan bukan kau sorang sweet stalker aku ..aku ade ramai kawan , ramai yang taw blog aku , dan fyi, aku ramai sweet stalker .. yang aku tulis hari tuhh .. bukan untuk kau and mmg xd kne mengena ngan kau pon.. aku pon baru taw weyy yang kau tak layan aku n aishaa sebab niy .. ylaa , ary tuh aku tngk kau ckp sowg-2 , perli-2 sume tuh pasal kteowg lhaa kan .. kau tak buad kan ap yang aku tulis tuhh ?? so , npe kau nk mara ? tak nak lyan aku n aisha sume ? lain lhaa kalau kau yang buad sume tuhh . mmg kau terase lha kann .. aku taw kau kawan yang baik .. dan tak kan buad macam tuhh .. kau sendiri kenal aku niy macam mane kan .. aku kalau nak kutok orang , aku akan kutok depan-2 mcm aku slalu buad kat kau .. tak un kalau dalam BLOG , if aku nak cite pasal kau pon , mesty aku akan mention name kau .. tapi .. setaww aku , dalam blog aku hari tuhh .. aku tak mention lansong name kau .. so , npe kau nak terase ??


Weyy. apahal ko sial sangat ha..?? ko tengok lah dri ko 2 dulu lah bangsat .. Nk ckp orng. Sume nk dngar ckp ko , jge hati ko, aty aq ade ko jge susah lah sial.. ckp sikit dh terasa bdoh. . tpot lah orng x lyn ko. perangai cm cibai ckp blakang x gne lah lahanat.. dulu aq bleh angap ko kwn.. skrng pgi mampos.. ingat aq suke prangai ko .. bodoh ckp x serupa bikin.. ko ingat ko srng je leh tulis ??? BODOH!!!!!


Kau tulis niy untok aku kan ?? eih , aku tak taw cmne nak cakap ngan kau niy .. hmm, kau dah janji dengan dorang kan tak nak layan aku n aisha sampai mati ? kteowg tak kesah . oke kau dah jan ji ngn dorang kan , tak pe lha , lps niy kteowg dah xd kne mengene ngn kau . .. tapi kteowg nak kau taw hal yang sebenar :) 

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri