Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Damn ! once again ?
Monday, 19 September 2011 | 08:39 | 0 ChickyCherry
Bagy harapan menggunung , Then kau cakap macam tuh ? BAGUS ! Just said that this is the only way to show that you really hate me . Right ? DAMN ! . Bodoh nya aq suka kat kau . Errr . terang-2 kau saked kan haty aku ! Wey , kalau aq taw kau akan ckp mcm tuhh . aq takan berharap kat kau lha . Err , if msa kita baik dulu kau tak ckp perkataan tuh . aku takan suka kau lha . kau ckap mcm tuhh kan kat kawan aq . sumpah shial gyla ja . malu kau taw tak ! if kau ckp kat aq , aku bole time g . niy aq dpt taw dr kawn aq yg same kelas ngn kau yg hari-2 ngn kau tuh . Eyhh , niy bnda paling shial yg pena aku kena taon niy . kau buad aku mcm aq niy batak gyla kat kau kan ! Wey , yes mmg aku suka kat kau . tapi aku xd lha batak sangat kat kau . Eeeh , bodoh nya aku ! saked gyla aty aku . kau niy mmg nak buad aku benci kat kau kea ? aku bole buad lha wey , ish cukop lha . tak tahan shial aku kne mcm niy . Tak fair lha bodoh kau buad aku mcm niy . Aku buad salah ap kat kau ! 0hhhh aq ... kau buad mcm niy . ylha , spe lha aku kan . kite hnya kenal tak smpai setengah tahun pon ! FINE ! Orang yg buad salah ngn kau . even salah tuh besa or fight yg d sengajakan . kau boleh senag-2 ja maaf kan . aku niy yg xd buad salah ap kat kau , kau buad mcm niy ? okey fine wey .. aq ade tuhan yang taw suma benda . kali niy kau buad orng . kau tunggu bila orng buad kau . Time tu br kau seda betape jahat nya  kau buad org mm niy . ISH , TAK FAIR LHA BODOH ! KAU JAHAT ! sampai haty kau kan ! Damn !!!!!!!!!!!!!!


Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri