Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

AKU TAK BERSALAH DALAM HAL NIY ")
Sunday, 13 November 2011 | 16:08 | 0 ChickyCherry


DEAR BLOGGER ,

i have a tons of problem :( actually i hate it . of cause lah ") i dont know how to start the story , hmm , okeyy like this >>>>>>>>>>>>>>>>>>

This story involve my friend . i dont want to show their name , coz i have a STALKER ! nty kantoi lah . bhahahahahaha

okey-2 firstly , after i pounch out from my work . my friend 's' tell me something . it about me and 'him' . i really shock when i heard it . it really bad story you knoww .  siyes , shock gyla ! then she ask me 'what happen ? is the story is true ? ' grr -__________________________- bila aku tengah demam lah nak maen tnya-2 soklan niyy . then i said " i don know lah , apa niy ? aku tak faham lah ! since when i said like that ? " i ask  's' back  " who said that to him ? " then , she said 'L' . WOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW , menyirap darah aku bila dengar nama dy tuhh . then , 's' go back home same like the others . after 'L' pounch out , aku terus serang dy . i scold her like a tiger ! hahaha . i fell so anger , ylah mana tak mara , dy ckp bukan-2 kodd . then i ask her " what have you done just now ? what you said to him ? what you said to others ? dy tkama kat situ . terpingga-2 . jabet nak nangis bile aku tnye macam-2>>>>>>>>>>>>then . die jawab "i dont say anything to him and i swear you also didnt say anything to me " <<<<<< YEAH RIGHT !  aku still tak puas aty . aku suroh dy call mereka-2 tuh . but sadly fon dy xd speaker ! so aq tak taw apa yang dorang jawab kat dy . i dont know that she lie to me or not .  mula-2 dy ckp mcm niy , yang tu ckp lain , yang niy ckap lain . pastu , tudoh aq yang salah . DAMN !  senang-2 jea korang blame aq . HALLO , aq bukan mak sanggop okeyy , please lah . atleast tanya lah dua-2 belah pihak . niy tak , tetiba jea aq kne mcm niy ! padahal aku tak cerita apa pon kat 'L' tuhh . Aku just sembang pasal masej jea . xd kne  mngene pon ngan 'him' tuhh . bak kata kaka aq , 'him' tuh sape yang nak aq cerita sana sini pasal dy . husband ? boyfie ? xd dalam senarai lah . membe jea . takan lah aq nak cerita pasal dulu-2 kat orang ? shame kodd ! malu kan dri aq jea nty . adoyy tak pk logik kea abang ? pastu skrg , 'L' tuh cerita lain , 'him' tuh cerita lain . STALKER aq tuh pon cerita lain . so mana satu betul ? >>>>>>>>>>>> jawapan dari aku senang jea . aku tak cerita apa pon kat 'L' and i dont know where she get the story . so please dont blame me ! SAYA TAK BERSALAH DALAM HAL NIY . So , go and research properly . jangan nak salah kan aq sorang jea . FAIR lah siket . benda kecik pon ko nak besa-2 kan .

# trajis kan cite aq ? PENGALAMAN ADALAH PENGAJARAN BAGI HIDUP . So , peace (Y)

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri