Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Stalker !
Monday, 7 November 2011 | 09:50 | 1 ChickyCherry

Wooooooooooooooowwwwwwwwwwww ! I love your status sayang ") cita pasal blog kau jangan nak sentuh . Blog aku , suka haty aku lah nak tulis ap ! if saked haty , saket mata suma . TAK PAYAH LAH BACA . grr -.- , eyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !  kau nak kesah sangat apasal ? sedar pulak aq tulis pasal kau . weyh , jangan nak jady STALKER  sngt lah . damn ! aq copy paste pon kau nak kecoh ! ouh , lupa . kau kan budak HOT mana boleh main-2 copy paste ! EWWWW >.<  
Enough lahh . Damai nak ? 


# Stop okeyy sayang ? penat dah lah asyik write pasal awak ") 

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri