Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Wahhh , SUKA !
Thursday, 24 November 2011 | 21:11 | 0 ChickyCherry
Jyeah , waa , hebad dohh kau . siyes , respect ahh ! Avuiiiii ") okey-2 , kau tana damai @ baik-2 balik ngan aku ? tape it's okeyy . Bak kate mama aku , ' EGO TINGGI letewwww ! ' ewww , EGO bole bwk mati kea ? haha
UNFRIEND ? nak tunjuk ah kau tana aku ad kat FB kau tuhh , aduhh . kanak-2 ahh . aku sndiri pon tak unfriend kau weyy . hahaha . Wall post tuhh , len kaly sent banyak-2 lagy taww , kalo bolee panjang-2 pon tak pe . aku mmg suka membace .  yelah , aku tak taw .. act , kau nak satu dunia bace kan ? awat tak ckp awal-2 ?
okeyy , lepas niy tade lah orang yg nak usha FB ngan BLOG aku . kan ? wahhhhh , suka-2 ")


# Buat sakit hati ")

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri