Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Saya ke UTARA :3
Monday, 26 December 2011 | 22:30 | 0 ChickyCherry
HEY BLOGGER !



Emy baru jea balik dari KEDAH . hehe first time pegi sana . Act  pegi uma pakcik , kenduri kawin jea kat sana . bukan pegi bercuti :/ . Uma pakcik tu kat YAN . yan mana pon emy tak taw lah . Tapy b4 pgy sana . maa bwk kiteorang pegy Pulau pinang . huhu . Emy dah penah pegi penang mase darjah 5 dulu . DULU ~ . tu pon pegy prtandingan recorder jea . haha . pastu maa bawak pegy Bukit Bendera . haaaa , niyy first time pegy . Dah la time tu Emy demam . tapi mengade-2 nak ekot jgk pegy .



Niy lah Penang .. kecik jea Penang niyy . taw tak kat atas tuu . SEJUKKK sangat . demam balik Emy kat atas sana . huhh , 2 jam duduk kat atas tuhh . bukan ad ap pon . yang best naik train tu jea . Haa , lepas tu setengah jam sesat nak carik jambatan P.P tuhh . 

Sampai kat YAN dalam pkol 12.30 am . sampai-2 teros makcik ajak mkn . Hamboii makcik , Emy diet lee . tak makan malam . #jabet ! Haaa , sampai sana kena ckp kedah laa . sat , sat .. tu jea yg Emy taw . Emy mana lah rety nak cakap kedah . bila makcik ckp-2 Emy angguk jaa . buad-2 paham . tak rety cek aihh . hahah lawak bila Emy cuba nak ckp kedah . Esok , awal-2 pagi emy kena bangon . perhhh , air diaaaaa , sejuk macam ice taww . menggigil cek mandi pagi-2 tuhh . lepastu tolong-2 makcik sumaa . dah penat . Emy g sambong tido . pastu dah tengah hari br bangon # Anak dara apa la niyy . ( Emy ad excuse yeee , tak sehat . so dibenarkan tido (Y) ) . Kat depan uma pakcik tu ada air sungai .. Emy ngn kezen g main-2 air kat sana . balik , kne mara ngn maa " kau kata kau demam , main-2 air kat sungai tu elok pulak demam kau yee ! " haa tuu diaaa .. makcik moolye kita dah marah . jawabnya ddk jea lah kat dlm uma tuhh . Abis jea kenduri , teros balik . maa kate 6 jam jea dari kedah ke Putrajaya . Tapi .. betolak pkol 3.30 pm sampai >> 2.30 am ? berapa jam tuhh ? 11 jam ! mendap Emy ddk dlm kete tuhh . Now dah ad kat Putra . Bosan balik . Next week sekolah . adoyyai . masih bersekolah haaa :3


Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri