Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Stop thinking is the best wayy ")
Friday, 2 December 2011 | 05:35 | 0 ChickyCherry
Letting you go from my mind is the right thing . i have to move on with my own life . search for a new one ? Jyeahh . Blablabla , Emily what on your mind actually ? grr . Come on , cepat lah December habis . tak saba nak masuk tahun yang baru . New year mean i have to start a new life . Lupakan semua yang ada pada 2011 . rite ? wahhh , macam senang jea Emy nak lupa kan semua sweet , good and BAD memories tuhh . hmm "(

Actually i have something to tell , I MISS ALL MY FRIEND ! #Putrajaya only (Y) hmm , bila lah kita nak lepak macam dulu ? dok sembang ramai-2 ? main guitar sama-2 ? bila lagi huh ? semua dah tak macam dulu .. everything change . Bila terserempak pon kita tak tego . buad macam tak kenal jehh kan ? Sedih lah shiall !

Hmm , act , hari niyy lastday Emy kje kat Gsc . Nty tak dpt lgy jumpa kwn-2 yang ada kat sana  tak dpat lgy staffpass / staffprice. Emy tidak lagy berkejaya ") muhahaha . Hmm , tak saba ouhh ! nak tengok OMBAK RINDU !  sape nak teman ? . # kalau ada boyfie kan senang . Daaa ~ orang kata cite tuhh bestt ! sape-2 jumlah teman Emy . suma tanggung sendiri . hehe Hari rabu 7dec 2011 . JUM ?

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri