Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Firstday
Wednesday, 4 January 2012 | 04:18 | 0 ChickyCherry
HEI BLOGGER !


HAPPY NEW YEAR ! 2012 .


HAHA . dah berapa hari bulan dah baru nak cakap HAPPY NEW YEAR ! hmm , sadly tahun niy Emy tak dapat sambut new year sebab ' demam ' err . nyampah ! kay , hari niy first day skola . ceyhhhhhhhh , kite dah form 4 leee . Emy masuk kelas 4 JUJUR ! . Act , tak nak masuk kelas tu . tapi bila pikir-2 balik . redha jea lah . haha . Siyes memang boooooooooooooringggggggg kelas tu . lagi-2 bila ada tauke ayam dam kelas tu kan . so mulut pon dah macam ayam . tak reti nak tutup ! kalau pompuan tak apa lagi . niy LELAKI . faham kan kalau budak-2 lelaki bising macam mana ? TENTION !  nasib baik cikgu-2 yang ajar kelas 4 JUJUR taon niy suma baik-2 . nak taw ? Emy jady secretary kepada Afiq zailan and Atiqah azwa . wahhh , secretary gituu . tak suka jawatan tuhh . :/


LOOK !
Emy tak dapat teknik . maa berharap sangat Emy masuk Asrama tahun niy . So , mak pergi buat rayuan kat SMT KAJANG . hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , hope dapat lah . duduk sini pon dapat apa jea kan ? mak kata nak mohon aliran TEKNIK  tak layak . haha . so , aliran voke jea lah . 9 januari niy keputusan kua . errrr.. mintak-2 dapat lah :/

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri