Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Im alone again !
Wednesday, 18 January 2012 | 05:41 | 0 ChickyCherry
HEY BLOGGER ,

~Im alone at school today . Aisha kamal and Syafiqah zainol didn't come . As usually Syafiqah always not absent on WEDNESDAY . Aisha ? leg ache or heart ache :3. DAA ~ . Erh , know what ? only 16 attend today from 33 . What the F lah aite ? Memang tak blaja apa . Wey , murid-2 kelas 4 JUJUR , apahal ramai pakat tak nak datang huh ? Emy tak suka blaja Sej dengan PN WAN SOM ! ( Pengetua , Saya wakil dari 4 Jujur nak buat permohonan agar tukar kan guru subjek sejarah , boleh ? atas alasan , kami semua tak faham apa yang cikgu tuhh ajar coz cikgu tu ajar diri dy sendiri jea :/ ) << agak-2 boleh tak ? HAHA *Jahat nyaaa Emy niy :3 tadi dah la cikgu WAN SOM tuh ketuk kepala Emy :( sebab Emy tidur dalam kelas :D . alah , cikgu realif jea . tu pon sampai nak ketuk kepala , dah la bebel sorang-2 kat depan sana . pastu , bila kitaorang buad dont know , dyy start lah marah- tak tentu hala :P . Eyhh , what ever lah cikgu . tapi lepas niy kalau cikgu nak ketuk kepala sya siap-2 kan lah duit untuk bayar kan zakat sye yee :)) ERHH ! 

~ YESTERDAY , THE THING HAPPEN AGAIN :/ hate it ! same as last year ! alah , last yer punya hal pon tak settle , taon niy dah ada dah . terseksa lah ! aku tak suka masuk campur hal tuh . but why kau LIBATkn aku ? sampai aku ngan budak tuh salah faham ? kalau kau nak tolong Aisha , tolong jea lah . tapi tak payah libat kan aku ! sampai budak tuh kata " nak mmbe , mmbe btol-2 , jgn mmbe mkn mmbe , jgn tikam blakang ' EYYY , fuckyoufucker lah kan ! aku pulak yang kena apahal ? kadang-2 tak semua benda kita buat tu betul . yee , aku taw niat kau nak tolong Aisha , tapi bila kau buat macam niy , kau lagi buat masalah bertambah rumit . as kabut lah ! this is not the way to help people taw . sampai sakit kan hati orang lain . BENGANG dohh . this is not the first time kena taw tak . lepas niy kau jangan nak mara aku , bila aku cakap stright . lantak kau nak terasa atau apa . sebab , aku dah penat nak jage hati dan perasaan orang . bila aq jaga , macam niy lah . PLEASE jangan buat bende yang boleh END kan friendship kte .


AISHA KAMAL , SORRY IF APA YANG AKU NASIHAT TUH BUAT KAN KAU PAYAH NAK BUAT KEPUTUSAN YANG BETUL , AKU SEBAGAI BESTIE KAU , TAK NAK KAU KECEWA , MENANGIS DEPAN AKU LAGI . I said it , just want to protect you from involve in other problem . # You , Please think before do something , sometime not all that we do is right . Think other people felling . i remind you , THIS IS NOT THE FIRST TIME . sorry kawan , aku kne terangkan kat kau macam niy , kalau tak kau tak akan faham sampai bila-2 .


sincere ,
Emilyzainudin

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri