Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Kenapa ?
Saturday, 14 January 2012 | 02:46 | 0 ChickyCherry
HEI BLOGGER ,

Before that , Hari niy 14 January 2012 . Emy nak cakap  'HAPPY BIRTHDAY MUMMY' I LOVE YOU <3 HIHI .

Okeyy , Tengok title kat atas tu "KENAPA' . nak taw why Emy letak title tuhh ? Okey , act , hari niy sehari suntuk Emy online jea . Stalk sana , Stalk sini . Kenapa ,  Kebanyakan kan , lelaki suma nak awek yang lawa-lawa , kiut miut , kurus-kurus , putih-putih , kaye-kaye , hot-hot , yang bole kua sana , boleh kua sini , wahh , citerasa tinggi menggunung ! kenape tak nak yang sederhana lawa ? yang tak kiut ? yang berisi ? yang hitam manis ? kehidupan sederhana ? yang tak beberapa hot ? yang kje duduk uma jea ? mesty dorang jawab 'hidup mesty nak perfect ' kan ? Hot bole laa cakap macm tuhh . lelaki zaman sekarang pantang tengok pompuan dahi licin . rite ? kalu nak kata pompuan lagi lah citarasa memilih sungguh . tapi , sesetengah pompuan mesty ada yang boleh terima lelaki seadanya . asal kan lelaki tu jujur dan baik . kan ? haha . Emy apahal kau merapek sorang-sorang niyy . tu lah dah biase 'forever alone' macam niy la . Haaa , nak taw tak . ehem , sekarang Emy admirer kat TARA :) . HAHA . malu pulak saye x) . Tapi Aisha kamal tak bagi Emy admirer kat dy .Aisha kamal cakap macam niyy ' tak payah kau nak suka kat budak yang tak ade mase depan tuhh ' . yess , betul jugak apa yang Aisha kamal cakap tuhh . Tapi , penat lah 'foever alone ' :( kadang-kadang kite kne dengar cakap orang jugak , coz kite bukan nya slalu betul . rite Aisha ? Haa , penad hidup macam niyy . sometimes , ada jugak Emy terfikir , 'Why laa ada lelaki dalam dunia niyy' kalau takde kan senang , tak payah nak ade macam-2 perasaan niy . Emy ! stop thinking this stupid thing . ;/ . dah , Emy dah penad membebel sorang-2 kat sini . It time to End this . Boii xD .

Sincere ,
Emilyzainudin 

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri