Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

My words :/
Thursday, 5 January 2012 | 06:08 | 0 ChickyCherry
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , tadi kat skola aku nampak kau . mesty lah nampak , kita kan same form . sumpah kau dah hensem sekarang weyy . i'm melting ! aku baru nak suka kat kau lagi . tapi kau dah suka kat  orang lain . macam yang kau tulis kat status kau tuhh . HAHA .( bodoh lah kau Emily , nak suka kat budak tu lagi . budak tu dah tak pandang kau . kawan ngan kau pon tak nak . buad macam mana pon tetap takan pandang punya lah . jangan nak berharap lagy Emily ) stop it ! :/  hm , apa-2 pon aq nak jugak cakap yang kau dah hensem . ada perubahan :) . and paling penting . kalau lah sempat , nak aje aku cakap kat kau 'AKU SUKA KAT KAU , KAU FAHAM TAK ! KENAPA KAU SUKA ORANG LAIN ? . sorry :3 memang aku takan cakap macam tu lah kan . sumpah tak berani . nty bukan luahan hati yang aku dapat , silap-2 luahan kaki yang kua . HAHA  . itu kalau sempat lah . kalau tak , tanam aje niat dihati tuhh :)


Next sto :>


ada orang dah tak nak tego kita dah . saje nak pulau kan kite .. wahhh , kesah la sangat . wey , kau kalo tana kawan ngan aku kea ? tana tego kea ? or SAJE tana tego kea .. ape keaa ? tak payah nak mention kat kawan-2 aku . aku tak suka ! dah kalau kau tak nak sangat berkawan ngan Emily zainudin niy , tak payh nak berurusan ngan kawan-2 aku , cakap  yang kau tu ... tak nak berkawan or sje tana tego aku tu suma . no need too and aku pon tak nak denga suma bnde tuh . suka haty kau lah nak kawan ngan aku kea ape . tak kesah dah la suma bnde niy . dah sixteen kan ? pandai pikir kan ? lelaki tetap lelaki jugak . tak penah nak berubah . baru hari kedua sekolah dah macam niy . nasib baik kau bukan kelas aku  . satu jea nasihat aku , jangan jady hipokrit okey .

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri