Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Lamaaaaaa tak update :)
Saturday, 11 February 2012 | 07:14 | 0 ChickyCherry
HEY BLOGGER !

Lamaaaa dah emy tak update blog , online pon dah jarang dah . kan ? * ofc lee brdbnd tak bayar kann :p Selama brdbnd emy niy tak hidup , banyak storyy yang tak sempat emy tulis kat sini . haaa , niy dah dpt peluang online ... nak update laaaa . hehe .

Haritu , mase cuti hari wilayah , Emy hang ngn Aisha , Syafiqah ngn Akma . Hang kat Alamanda jee :( situ jea tempat yg bole pegi . Haha , dah lama ouhh tak kua ngn mereka niyy . haritu , pegi alam pon just g karok then jalan kejup . tuu jea . 2 jam habis kat karok jee . memang macam org gila kteorg kat situ . hewhew :3 petang tu balik , terus buad photoshot kat uma lame Syafiqah tuu . * Awww , perasan famous kejup time tu . haha .


Beside me , is the kaka PRO :)


After menjerit dorang niyy .


Hehe , dy nyanyi ! dy nyanyi ! payah ouhh
nak suruh dy niy nyanyi . kan ?


Nak introduce , niy Marzatul Akma yee :) 




Nampak , budak perasan famous niy ? 







wink-2 , penad dahh , act, bnyk lagi . malas nak upload . dah la internet lembab . pwwwtt .



Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri