Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Mixed Title :p
Wednesday, 22 February 2012 | 04:46 | 0 ChickyCherry
ASSALAMUALAIKUM AND HEI BLOGGER ,

Kay hari niy kat sch ada Sukan TARA . Act , sukan niyy sumpah bosan . 'dah la panas !' --' . Nak taw , Emy lari 100 meter tadi . kite First :) Emy sempat lari bawah 15 saat . laju tak ? laju tak ? hehe . Pastu kan , cikgu tanya Emy "Emily , kamu niy athlet yee ? " Jangan lah shock . Keturunan Emy memang Athlet * muka bangga sikit :3 . Emy cakap lah " Eh , tak lah cikgu . kenapa ? " cikgu " ohh , yekee ? hm , kamu niy bole backup form 5 sebab kamu sorang jea form 4 yg lepas " hehe . dalam hati > * Ohhhhh , really ? kay bangga lagi sekali . Then , tak penah-2 lontar peluru Emy lepas , sama denagn lompat jauh . lompat jauh tu pon ikut nasib nak lepas . :D weeeeeeeeeeeeee , tahun niy bakat terpendam , menyerlah pulak :)) Tapi , Emy still tak lepas lompat tinggi tuh . Dari sch rendah kot sampai laa niy tak penah lepas-2 . Haish . Kay tu jea cerita pasal Sukan TARA :)



Dalam kelas :/

After recess , History subject . DAA~  Cikgu wan som pulak . My God , tadi , cikgu wan som menyanyi kat dalam kelas . Siyes , kalo cikgu wan som nyanyi kat kilauan emas confem menang . wehehe :D Entah lagu apa yang cikgu nyanyi pon Emy tak taw :P , memang satu kelas  gelak  time cikgu nyanyi tu . HAHA , lawak lah . Kt dalam kelas tadi Emy sempat jadi model and photographer :) Weeeeeee :D Emy ada gamba dengan buah hati Emy tu . mygod , banyk pulak kan Syafiqah amek gamba tuh :) Sumpah hari niy best sangat . happy jea Emy kat sch :)) balik rumah smile kite tak nak lebar kan . wehehe . Naty Emy upload gambar-2 untuk hari niy kay ? cause gamba-gamba suma kat Nikon Aisha :)


Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri