Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

Today
Tuesday, 21 February 2012 | 04:20 | 0 ChickyCherry
ASSALAMUALAIKUN AND HEI BLOGGER :)


Emy takde story yang menarik pun nak write kat sini , just semalam sekolah Emy baru jea buat perlawanan friendly dengan sekolah Teknik Sepang (Netball) . As usually , sekolah 9(1) niy always kalah bila buat friendly dengan Sekolah Teknik Sepang tuh . ofc lah , dah kata sekolah teknik kan ? score nya > Under 15 dapat 6/5 then Under 18 dapat 15/6 <<<<<<<< jauh beza kan ? tapi salute lah dengan Teknik Sepang tuh . Game dorang memang cantik :) teruja bila tengok dorang main netball tuhh . Nak harap kan 9(1) ? TAKDE HARAPAN ! Bak kata Asfarina , 'cikgu nak dapat nama jea' 'taw nak menang jea' betul kot apa yang dy cakap . yelah , dah la trainning seminggu SEKALI , pastu bila train kne balik awal , pastu baju netball sekolah siked tak nak sponser . Memang hell lah ! Takpe , sabar separuh daripada iman kaaan ? hm :/

Cerita pasal hari niy , ofc lah nak cakap yang Emy happy siket coz buah hati kite datang lah :) *perasan kejup :) dy dah baik demam . Alhamdulillah . Know what ? hari niy first time Emy tegur dy . HAHA . Act , terpaksa taw cause biase lah bila dah jadi secretary class niy . Mesty kene mesra alam dengan rakan sekelas kan ? Emy tegur dy pon sebab Emy nak mintak number ic dy . tu jeeee :/ Tapi happy jugak kan , atleast dy bagi fetback kod . SENYUM :) Arhh , comel gilaa ! im melting ~ Dah-2 Emy jangan lebih-2 . haha . At the same time , Emy pon ada rasa sakit hati jugak . yelah , mana tak sakit hati bila dengar orang kutuk Emy . Espesially , niy haa . Muhamad Izzuddin Min Zahar ! suka sangat kutuk Emy . Well halloooo ! macam dy perfect jee . dah la GALAH ! Haa kan , rasa macam nak lempang jea dy tuh . menambah dosa lagi sebakul jea . Sakit hati ! huh !

Kay , Esok ada sukan tara . yeaaaa , jum bersukan . Mygod , rindu nya nak bersukan . lepas cuti pulak merentas desa/putra . tak dapat jadi ahli olahraga , tapi kalau dapat jadi OLAHRAGAWATI tahun niy pun takpa lah .. * hamboi , impian menggunung ! haha (Y)


Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri