Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Cheyenne

CHAMPION !
Saturday, 3 March 2012 | 02:13 | 0 ChickyCherry
ASSALAMUALAIKUM AND HEI BLOGGER ,


SMKPP9(1) BAWAH 18 TAHUN MENJADI JOHAN PADA KEJOHANAN BOLA JARING PERINGKAT PUTRAJAYA ! kay , Emy sumpah bangga gila sebab tahun niy netball kiteorang johan . pheww , selama 10 tahun menanti . tahun niy baru lah dapat jadi johan . smkpp9(1) kalah kan smkpp8(1) . sch 8(1) setiap tahun jadi johan . score > 11-9 . sch 9(1) lebih 2 mata jea . Pengetua bangga gila lah kan sch dy jadi johan . mula-2 nak buat suprice . kitaorang suma cakap dapat naib johan . aihh , alik-2 , masa hari jumaat tu pengetua dah ucap tahniah kat budak netball under 18 . Buat kantoi jea pengetua niyy :( Hari isnin niy pulak penyampaian hadiah . slide show dyy . muka Emy macam haram jadah jeee . muka tak sempat nak senyum :( memang segan lah kan sebab dalam slide show tu terpangpang muka Emy jee :3 .



Today is 'merentas desa' day or ' larian gemilang' for smkpp9(1) . Yeah , gambar yang kat atas tu muka mintak penampar kan . penat ouhh . masa niy baru lepas merentas desa . phewwww --' . Emy dapat number 8 . hehe . bangga sikit , sebab dapat naik pentas :3 niy lah kali pertama Emy dapat medal untuk merentas desa . kalau tak selama 3 tahun jadi budak sekolah menengah , asyik jalan jee bila time2 merentas . hehe Paling best , rumah Laksamana menang ketegori kelas PA (Perempuan kelas A ) terbaik , Kelas CL (Lelaki kelas C ) terbaik dan Kelas CP (Perempuan kelas C ) terbaik . keseluruhannya , Rumah laksamana johan merentas desa tahun 2012 :) haaaaa , bangga kan jadi ahli laksamana :)

Older Post | Newer Post
Navigations

Entries About Links

The Webmaster



Bonjour Fellas! EmilyZainudin owner of this blog :)
Dream




dreaming ~

Now Playing


A Thousand Years by Christina perri